Teletina na rukoli

Sestavine: (količina sestavin po želji)
- telečje pleče ali stegno
- rukola
- koruza (še bolje, ko bo sveže kuhana)
- olive
- mehka gorgonzola dolce
- česen
- olivno olje
- kis
- svež peteršilj
- sol, poper




Postopek:
Mislim, da recept za solato sploh ni potreben, pomembno je samo, da bo teletina mehka. Telečje pleče ali stegno narezano na 'zrezke' potolčemo in narežemo na trakce, na segretem olivnem olju na hitro popražimo na zmernem ognju, dodamo na lističe narezan česen, solimo, popramo po okusu in pokrijemo oz. podušimo še par minut.
S preostalimi sestavinami pripravimo to slastno solato in še prelijemo z 'omako', ki nam je ostala v ponvi s teletino. ;)
Predlog: Lahko dodate še malo popraženih orehov, jaz jih nažalost tokrat nisem imela. :)


Pa dober tek! ;)

Komentarji